East Balaton Ingatlaniroda

Balatonszárszó

ID: ASZO0003

Leírás

Befektetés a Balatonnál?! Szeretne egy gyönyörű konditerem tulajdonosa lenni? Vagy inkább másra hasznosítaná az épületet?

Irodánk eladásra kínál Balatonszárszón, a déli part közepén, egy 700 m2 alapterületű, két szintes, jelenleg konditeremként funkcionáló ipari épületet.

1995-ben épült, 2019-ben pedig felújításon esett át, ami a teljes beltér, valamint a kültér homlokzati szigetelésére terjedt ki, 2020. január 20 óta üzemel fittness teremként. Összközműves az ingatlan, a fűtést és melegvizet 2 kombi gázkazán + puffer tartály biztosítja, ami egy külön erre a célra kialakított helyiségben található. A hűtésről 3 db ipari klíma gondoskodik, az épület 3x50 A ipari árammal felszerelt. Parkolási lehetőség az épület előtt és mögött, szilárd útburkolaton lehetséges 25 autó számára.
Az épület közvetlenül a 7-es számú főút mellett található, a Balaton partja 15 perc sétára.

A bejárat előtt található 80 m2-es teraszról juthatunk az épületbe, a bejárati ajtóval szemben található a recepciós pult, ami bárként is funkcionál a hozzá tartozó raktárral és konyhával együtt. Az előtérből nyílik egy fekvő és álló szolárium, tovább haladva északi irányba mellékhelyiségek vannak. Az alsó szinten egy kisebb és egy nagyobb edzőtér van, ahol erősító gépek, kézi súlyzók, padok találhatóak. A földszinten maradva vannak a férfi és női öltözők, 50 fakkos öltözőszekrénnyel, valamint az öltözőkhöz tartozik 1-1 finn szauna és 3-3 zuhanyzó, mellékhelyiséggel. Szintén a földszinten egy külön bejáratú lakrész lett kialakítva, amely jelenleg kozmetikaként funkcionál, zuhanyzó + wc itt is található.

A felső szintre nyitott lépcsőn juthatunk fel, ahol erősítő és cardio gépek találhatóak, innen nyílik egy 130 m2-es aerobic terem, melyhez külön raktárhelyiség, illetve női-férfi mellékhelyiség is tartozik.

A hirdetési ár a teljes berendezést magában foglalja, és nem tartalmazza az ÁFA-t!

Irodánk teljes körű, bankfüggetlen hitel ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

#Balatonszárszó #befektetés #ipariépület #fittnessterem

Tulajdonságok

Ár
259.000.000 Ft
Település
8624 Balatonszárszó
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ipari / Egyéb ipari ingatlan
Alapterület
700 m2
Telek terület
1494 m2
Állapot
Felújított
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia, Gáz, Víz
Megközelíthetőség
Közúton

Kapcsolat

East Balaton Ingatlaniroda
East Balaton Ingatlaniroda
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat Kiss Hunor Norbert E.V. ingatlanközvetítő (67094174-1-34), mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.